Ana Sayfa / Nasıl Yapılır ? / iPhone rehber silme
iPhone rehber silme
iphone-rehber

iPhone rehber silme

kullanıcılarının en büyük problemlerinden bir tanesi silme. ’ın kullanıcıyı fazla koruyucu tutumu yüzünden bazen kullanıcılar kendi istedikleri zaman dahi bazı işlemleri yapamayabiliyorlar. Bunlardan en önemlisi rehberin hepsini birden silme problemi. Örneğin 5s kullanıcısı yanlışlıkla bir arkadaşının numaralarının hepsini telefon rehberine kopyaladı diyelim ya da telefonu sıfırlamadan başka birine teslim etmek istiyor ve rehberin tamamını silmek istiyor. Bu gibi durumlarda maalesef telefon üzerinden bu işlemi gerçekleştiremiyorsunuz. Yani 5s rehberi silme işlemine izin vermiyor. 5s de olduğu gibi bu 4, 6 ve 6 plus da dahi mümkün değil. Peki rehberin hepsini silmek istediğimizde ne yapmanız gerekiyor?

iPhone rehber silme

 

iPhone rehberin hepsini silme işlemi

iPhone telefon rehberinin hepsini silmek istiyorsanız bunun için bir kurmanız gerekiyor. uygulamalarından en popüleri şuan Smart Merge rehber uygulaması. Bu rehber uygulaması ile rehberinizi düzenleyebiliyor, yedekleyebiliyor, eşleşen kişileri tespit edebiliyor ve en önemlisini gereksiz kişileri silebiliyorsunuz. Yani iPhone toplu işlemi Smart Merge uygulaması ile gayet basit. Bunun için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adresten Smart Merge uygulamasını indirmek ve rehberdeki silmek istediğiniz kişileri seçerek silme işlemini gerçekleştirmek.

Bir önceki yazımız olan BimCell nedir, nasıl BimCell’li olunur başlıklı makalemizde bim, BimCell ve BimCell nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Konu

iPhone ve iPad | Bluetooth nasıl kullanılır

iPhone ve iPad | Bluetooth nasıl kullanılır

iPhone ve iPad akıllı cihazlarda bulunan Bluetooth özelliğini kullanarak bilgisayar, tablet ve telefonlarla bağlantı kurabilir, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir