iPhone rehber silme

iPhone kullanıcılarının en büyük problemlerinden bir tanesi rehber silme. Apple’ın kullanıcıyı fazla koruyucu tutumu yüzünden bazen kullanıcılar kendi istedikleri zaman dahi bazı işlemleri yapamayabiliyorlar. Bunlardan en önemlisi rehberin hepsini birden silme problemi. Örneğin iPhone 5s kullanıcısı yanlışlıkla bir arkadaşının numaralarının hepsini telefon rehberine kopyaladı diyelim ya da telefonu sıfırlamadan başka birine teslim etmek istiyor ve rehberin tamamını silmek istiyor. Bu gibi durumlarda maalesef telefon üzerinden bu işlemi gerçekleştiremiyorsunuz. Yani iPhone 5s rehberi silme işlemine izin vermiyor. iPhone 5s de olduğu gibi bu iPhone 4, iPhone 6 ve iPhone 6 plus da dahi mümkün değil. Peki rehberin hepsini silmek istediğimizde ne yapmanız gerekiyor?

iPhone rehberin hepsini silme işlemi

iPhone telefon rehberinin hepsini silmek istiyorsanız bunun için bir uygulama kurmanız gerekiyor. Rehber silme uygulamalarından en popüleri şuan Smart Merge rehber uygulaması. Bu rehber uygulaması ile rehberinizi düzenleyebiliyor, yedekleyebiliyor, eşleşen kişileri tespit edebiliyor ve en önemlisini gereksiz kişileri silebiliyorsunuz. Yani iPhone toplu rehber silme işlemi Smart Merge uygulaması ile gayet basit. Bunun için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adresten Smart Merge uygulamasını indirmek ve rehberdeki silmek istediğiniz kişileri seçerek silme işlemini gerçekleştirmek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir